Nieuwe kristallen


En daar waren ze dan plots, de kristallen waar ik al een tijdje op hoopte te ontvangen. In een doos van mijn vriend uit China kwamen ze aan hier bij ons. Wat zijn ze weer mooi!!! Prachtige citrien, eentje met een regenboog erin. En grote bergkristallen, echt stevige kristallen wel! Er kwam ook ineens een hele lading energie mee naar binnen, waar ik best wel even aan moest wennen. Zeker de citrien was krachtig. Behalve de citrien en de bergkristal, kwam er ook hele mooie rosenkwarts bollen mee. Wat zijn ze mooi, en zacht. 🙂 Wel wat groter dan ik had verwacht, dus best lastig om ze op een levensbloem bord te plaatsen met de maten die ik nu hanteer. Misschien toch maar eens een wat groter bord maken…

 

Iedereen die nieuwsgierig is geworden, maak een afspraak en kom even langs 😉 wie weet zit er iets voor jou bij!